besplatna dostava

Vršimo DOSTAVU na području cijele Hrvatske, osim otoka.

+386 31 560 570 ili +386 7 292 72 00
Kutne sjedeće garniture s ležajem Leroy

Kutne sjedeće garniture s ležajem

Kutne sjedeće garniture s ležajem, nalaze se u samom vrhu sjedećih garnitura Leroy i mogu značajno obogatiti vaš dom svojom veličinom i dizajnom. Garniture se uglavnom sastoje od dva dvosjeda, kuta i ležaja. Zbog veličine i dimenzije, mogu se najbolje prilagoditi vašim željama. S takvom garniturom u dnevnom boravku, sigurno nećete nikoga ostaviti ravnodušnim.

Kutne sjedeće garniture Leroy

Kutne sjedeće garniture

Za one kojima treba puno sjedećeg prostora preporučujemo naše kutne sjedeće garniture. Pošto kutne garniture ne sadrže ležaj njihova veličina može se u potpunosti prilagođavati prema željama kupaca u obje strane. Zbog mogućnosti prilagodbe, kupac može sam odabrati broj sjedećih mjesta garniture.

Sjedeće garniture s ležajem Leroy

Sjedeće garniture s ležajem

Sjedeće garniture s ležajem sastoje se od dvosjeda ili trosjeda s ležajem. U osnovi, to su najmanji modeli iz ponude sjedećih garnitura Leroy, zato su prikladni za parove, kojim ne treba velika sjedeća garnitura ili za one što traže cijenovno povoljnije garniture. Zbog svoje veličine te garniture su svojim dimenzijama najmanje prilagodljive. Uz garniture najbolje je kombinirati I fotelju ili tabure.

Sastavi 3+2+1 Leroy

Sastavi 3+2+1

Sjedeći sastav je niz trosjeda, dvosjeda I fotelje ili kombinacija navedenih. Većina kupaca sjedećih sastava ima dnevni boravak raspoređen tako, da vrlo teško kombiniraju neku drugu vrstu sjedeće garniture. Sastavi su dimenzijsko manje prilagodljivi, ali su s druge strane formacijsko prilagodljivi. Nabava dodatne fotelje u kombinaciji sa nekom od ostalih oblika sjedećih garnitura je zaista popularan izbor.

Tabureji

Damski ležaji

Regali za dnevni boravak Leroy

Regali za dnevni boravak

Regali Leroy za dnevni boravak predstavljaju nove smjernice modernog dizajna kojeg predstavljaju čiste linije, a drvena konstrukcija okružena visokim sjajem ponekud je montirana samo na stijenu, bez dodira poda. Regali za dnevni boravak Leroy prizvode se u Europi, zato je i vrijeme isporuke kraće. U kombinaciji sa sjedećom garniturom Leroy vaš dnevni boravak će naprosto sjajiti u prekrasnom modernom stilu.

TV elementi

Klub stolići

Komode

Vitrine

Masažne fotelje

Kreveti Leroy

Kreveti

U spavaćoj sobi započinjemo i završavamo svaki dan našeg života. Upravo iz tog razloga Vaša spavaća soba morala bi biti istodobno lijepa i funkcionalno uređena kvalitetnim namještajem. Leroy kreveti idealni su baš za to! Da bi vaša spavaća soba postala mjesto kojemu ćete se s radošću vraćati svake noći, provjerite i odaberite krevete široke ponude Leroy i sigurno nećete ostati razočarani. Nudimo vam širok izbor modernih i klasičnih kreveta u mjerama 160x200, 180x200 i 200x200.
Jedno je sigurno - trećinu života provedemo u krevetu, stoga ne oklijevajte i uložite novac u kvalitetu i udobnost kreveta Leroy.

Ormari

Noćni ormari

Komode za spavaću sobu

Dječji kreveti

Boxsprings kreveti

Madraci

Blagovaonski stolovi

Blagovaonske stolice

Barske stolice

Blagovaonski stolovi Deluxe

Pribor za jelo

Kupaoniški sastavi

Predsoblje

Viseće ljuljačke stolice